Unik tjej söker flera personliga assistenter på fast schemarad utanför Norrköping

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida:www.godassistans.se

Hej!
Jag är en flicka på 9 år och söker nu efter assistenter som vill finnas med mig dag som natt alla dagar i veckan då jag behöver hjälp med alla vardagliga moment så som toalettbesök, av och påklädning, matsituationen, duschning samt ständig tillsyn förutom när jag är i skolan. Jag har en svår form av epilepsi och får aldrig lämnas ensam. Du behöver vara lugn och trygg fast jag kan krampa många gånger i timmen, även när jag behöver akutmedicin så kommer ditt lugn vara avgörande för hur jag återhämtar mig från krampen. Många av mina kramper kan både undvikas och avbrytas genom att en trygg person som lärt känna mig vet vad som kan ha varit orsaken. Jag är känslig för stress och oförutsedda händelser. Jag behöver förberedas på alla moment under dagen, även inför saker jag tycker om att göra. Jag förstår allt du säger till mig, men jag behöver att du kan lära dig att läsa av mig för att kunna kommunicera med dig tillbaka.

Jag behöver dig som pratar tydlig och ren svenska och dig som har tålamod att vänta ut mina små egna svar. Du som kan lägga märke till att jag rycker till på axeln eller gör en typ av ljud när du är på rätt väg för att förstå mig. Jag förstår även tecken men på grund av min motorik så har jag skapat mig egna tecken som jag kan utföra. Jag kan gå och springa, men min balans är mycket dålig och jag behöver din hand för att inte ramla. Jag har svårt att bedöma både avstånd och höjdskillnader samt att jag heller inte vet när något är farligt för mig. Jag har en rullstol för längre promenader samt utflykter men jag är för glad i fart för att få köra den själv. Jag är busig som få och vill mer än gärna se dig skratta. När jag blir glad så kan jag väldigt lätt tappa min impulskontroll och slår mot dig. Jag men jag menar aldrig något elakt. Jag behöver dig för att inte råka göra någon annan illa. Jag tycker om att känna på hår, så pass att jag inte kan släppa taget. Jag behöver dig som tålmodigt men bestämt kan säga att det är fel, som lär känna mina triggers så att jag kanske inte längre hamnar i obekväma situationer med andra.

Jag bor ute på landet utanför Norrköping, med katter och hund inomhus och du behöver ha körkort för att kunna ta dig till mig. Jag har mina gungor, studsmatta, sandlåda och min lekstuga som jag älskar. Jag trivs bäst ute på sommaren men är inte så glad i att vara ute på vintern. Jag har också en egen häst hemma på gården och jag hoppas du vill hjälpa mig att borsta den. Jag kan rida också, det vill jag gärna visa dig men du kommer att behöva vara nära hästen och du behöver vara trygg även då. Jag tycker om vatten, bada i badkaret är bäst. Filmer, ipad och telefoner är en riktig favorit. Musik kan man inte få nog av och att dansa är livet.

Är du lugn, men har mycket energi för att följa med i mitt tempo samt har ett stort tålamod och vill bli min vän som håller mig i handen så tycker jag att du ska skicka in en ansökan. 

Tjänsterna varierar mellan 90-100%. 
Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta kundansvarig wonsa.choi@godassistans.se

Du (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Beställ gärna registerutdraget redan nu då det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan