Nu söker vi en kreativ personlig assistent

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker nu en kreativ personlig assistent

Om kunden: Kunden är en man i 40 års åldern som bor i eget hus. Han har assistans dygnet runt, han är fysiskt fungerande men behöver mest hjälp med vägledning och kommunikation i vardagen. Kundens intressen är fiske, jordbruk, skoter, spela dator & motorsport.

Kvalifikationer/önskemål om assistent: Du bör vara kreativ, påhittig och lyhörd ,ha körkort och tillgång till bil. Du bör besitta en stor potion tålamod och vara bra på att motivera.


Om tjänsten: Dygnets alla timmar med väntetid under natten, timmvikarie med chans till tillsvidareanställning till våren.

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Ansökan