Vill du göra positiv skillnad för vår kund utanför Nykvarn?

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker nu flera personliga assistenter till vår 50 åriga manlig kund många intressen. Du behöver vara bilburen då kunden bor en bit utanför Nykvarn

Mannen lever ensam men har en god och tät relation till sin familj.
I denna assistans får du möjligheten att lära känna en lugn man med glimten i ögat och många intressen. Musik, båtar, bilar, djur ja intresselistan kan göras lång.

Som assistent  kommer du att fungera som stöd då han behöver hjälp med flera grundläggande behov.
Han har behov av hjälp med hygien, matlagning ,matning , träning och dagliga rutiner för hans specifika sjukdom. Assistentrollen innebär också att ha en god och öppen kontakt och dialog med mannens familj. 
Vi söker efter dig som vill arbeta som assistent och hjälpa mannen att få en bra och värdefull vardag trots hans begränsningar och sjukdom. 

Du som söker bör vara i 30-50 års ålder och tala god svenska.
Stor vikt läggs dock vid personliga egenskaper och att du fungerar ihop med mannen och hans anhöriga. Du bör vara undersköterska eller ha lång erfarenhet av vårdande insatser. 
Som assistent är det extra viktigt att du är flexibel, lyhörd och har initiativförmåga då vår kund har begränsad kommunikationsförmåga. Du är rökfri och inte pälsdjursallergisk.
Personliga egenskaper som humor och ett glatt sinne uppskattas. 
Framför allt ska du tycka om att arbeta med människor! 

Assistansen bedrivs hemma hos familjen i Nykvarn. Kundens ordinarieboende är i Södertälje, därför är det inga problem för dig att antingen pendla mellan Södertälje och Nykvarn. 

Schema: Dag/kväll deltid varierande arbetstider. Är du rätt person finns det möjlighet till fast schemarad. 

Du bör ha tagit Covid vaccin doserna med tanke på kundens utsatthet. 


Enligt kundens önskemål begärs utdrag ur belastningsregistret:

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
 

Ansökan