29-årig kvinna i Umeå söker timvikarier

Jag söker vikarier som kan jobba extra vid behov som personlig assistent.

Du ska vara kvinna och gärna mellan 25-35 år, som är pålitlig, noggrann, öppen, lyhörd, initiativtagande och kan vara flexibel att hoppa in och jobba på varierande arbetstider. Arbetspassen är fördelade på dagtid både vardag och helg, oftast fördelade på förmiddagspass (9:00-15:00) och eftermiddagspass (15:00-22:00), men ibland även heldagspass (10-22). Dock ingen natt eller jour. Det är en fördel om du har möjlighet att jobba vid behov både dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat hjälp med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor såsom tvätt, städ, disk, matlagning, handling, husdjursskötsel m.m.

Krav är att du ska vara vaccinerad mot covid-19 samt vara noggrann med hygien och att följa aktuella restriktioner, du ska tala flytande svenska, du ska tåla pälsdjur/hö/spån/damm och gärna ha erfarenhet av djurskötsel (jag äger katter och ökenråttor samt har familjens hund på besök ibland). Du måste även kunna bada på badhus i klorvatten då detta är en regelbunden aktivitet.

Jag ser gärna att du delar mina intressen, som är: djur, matlagning och bakning, film och TV-serier, kläder och håruppsättningar, sällskapsspel, kristaller och andra spirituella saker m.m.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba inom vården men det är inte ett krav. Det viktigaste för mig är att personkemin stämmer och att du har en bra arbetsmoral.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev!

Ansökan