Vi söker personliga assistenter till en positiv kille på 3,5 år

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

OM TJÄNSTEN 
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en positiv och aktiv kille på 3,5 år.  Behovet är förlagt till varannan helg. 

Killen har en medfödd hjärnmissbildning som förorsakat cerebral pares. Han behöver hjälp med hela sin dagliga livsföring. Han är en positiv person och han älskar aktiviteter men behöver aktiv hjälp för att kunna få den stimulans som han behöver. 

Han behöver hjälp med all personlig omvårdnad och hans måltider ges genom en sond (PEG). 

Vi söker dig som är en positiv och aktiv person! Du ska vara lättsam och se möjligheter i tillvaron. Har du arbetat med barn med särskilda behov sen innan är det meriterande men inte avgörande. Du gillar fart och fläkt och tycker om aktiviteter som ex. gå till lekparken, åka till badhus eller ta långa promenader. Du har förmågan av att ta egna initiativ och arbeta självständig men du ska även kunna känna av din omgivning då du kommer att arbeta i en familj. Vi ser gärna att du har humor och lätt till skratt. 

Vi arbetar i ett team och tillsammans är vår målsättning att ge den bästa tänkbara assistansen. 

Du kommer att arbeta i en miljö där det finns pälsdjur och bad i badhus förekommer regelbundet. Allergi mot detta är därför inte lämpligt. 


Övrigt: Vi på God Assistans har självklart kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan