24 årig tjej söker trygg assistent med barnasinnet kvar och humor

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Hej!
Jag är en 24 åring tjej som söker en trygg  och lugn assistent som är självständig . Du ska finnas som stöd för mig när jag träffar kompisar, går på konserter och är ute på promenader .
Du får gärna ha barnasinnet kvar för jag gillar att skratta och leka. Gilla att lyssna på musik .
 
För mig är det viktigt att du har ett stort tålamod, låter mig få vara delaktig men även respekterar min integritet. 
Det är väldigt viktigt att du talar tydlig svenska och ibland upprepar dig så jag har en chans att tänka efter innan jag svarar. Jag har mina egna tecken och visar när jag är glad, arg eller vill vara ifred men jag använder även bildkommunikation via Podd där jag kan bilda enkla meningar och förmedla vad jag vill. 
Ibland blir jag lite trött på grund av min epilepsi och det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet eller kunskap om epilepsi. 

Jag ser fram emot att få träffa och lära känna dig!
Kvalitéer vi gärna ser att du har:
God och öppen kommunikativ förmåga.
Felxibel.
Har ett ordnat liv privat.
Noggrann & ansvarstagande.

Ansökan