Vi söker nu en energisk glädjespridare som Personlig Assistent dagtid!


Är du en sprallig kille eller tjej som gillar olika aktiviteter och ha många bollar i luften?

Då har vi en superroligt uppdrag för dig!

Du som söker ska gärna ha ett öppet sinne, nära till skratt och glädje och hjärtat på rätt ställe. Du ska gilla sport, rörelse och bus!
Du ska kunna motivera och delta i många olika aktiviteter såsom olika bollspel av olika slag, gå på promenader, pyssel, utomhuslekar och även kunna besöka badhus så det är viktigt att du är simkunnig.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 8-15 vilket blir 87,5% i tjänstgöringsgrad. Du är ledig varje helg och röda dagar på sommaren får du 5 veckors semester.

Du som söker ska kunna tala och skriva god svenska. Vi hoppas att du som söker kommer stanna länge hos oss så vi ser långsiktigt på detta samarbete.

Låter detta som ett jobb för dig? Jobbstart är 1 Februari.
Varmt välkommen in med din ansökan redan idag då vi håller intervjuer löpande.God Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
Ansökan