70 % tjänst till fantastisk flicka i Malmö söker en fräck kvinnlig personlig assistent!


Jag är en glad och sprudlande flicka på snart 9 år som bor tillsammans med min familj i Malmö.
Jag tycker om att vara med där det händer grejer och hoppas att du som min assistent vill vara med och uppmuntra, heja på och se till att min vardag är trygg och stimulerande. Jag tycker om att vara utomhus, promenera, leka med min platta
Vi ser gärna att assistenter är i bra fysik då en del lyft förekommer men man blir visad rätt lyftteknik.
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se 


Flickan har en medfödd muskelsjukdom vilket gör att hon behöver hjälp av en trygg person vid min sida alltid, det är allt från att hjälpa mig bära saker, sätta på mig andningsmask och benskenor på natten samt sondmatas. På dagarna behöver jag någon som kan aktivera mig både inomhus och utomhus.
Mina intresse är sång, dans, gå på loppis och sånt som andra barn i min ålder gör.

Du som söker tjänsten som assistent hos mig ska vara snäll, pigg, trygg, positiv, flexibel och engagerad. Jag söker en kvinnlig assistent i åldern ca 25-45 år. Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste är att du är engagerad och ambitiös i din yrkesroll.
Du som söker tjänsten ska vara Öppen, påhittig, ödmjuk, initiativtagande, lösningsorienterad, positiv inställning, skinn på näsan.
Egenskaper vi vill att du har är:
Tycker om barn, lyhörd, förutseende, pedagogisk, har tålamod, ärlig, rak i kommunikation, intresse av att utvecklas och lära sig mer samt prestigelös.
En fördel är om du har körkort, ett krav är att du är rökfri! Samt är vaccinerad mot covid.
Schemat är ett tvåveckors rullande grundschema med följande tider:
Vecka 1: tisdag, onsdag torsdag, fredag 14.30-19.30 samt lördag 11.00-17.00
Vecka 2: tisdag, onsdag torsdag, fredag 14.30-19.30 samt söndag 11.00-17.00
 
Vilket är en 70% tjänst

Vi har kollektivavtal med Sobona/KFS.
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget.

Ansökan