Personlig assistent sökes - 50% DELVIS DAGTID på härliga Ekerö


Vår livsglada tjej på 9 år hittar du på naturnära Ekerö, endast 15 min med bil från Brommaplan! Nu behöver vi förstärka hennes team med ytterligare en stjärna, kanske är det just DIG vi söker?
 
Här finns möjlighet att arbeta ca 50% med vissa pass under finfin dagtid! Övriga arbetstider är en del kvällar och några helger. Planering och schemaläggning sker i god tid. Hos oss får du goda lönevillkor, generöst friskvårdsbidrag och trygg utbildning på plats.
 
DU är en väldigt flexibel och barnkär mångsysslare som brinner för människor! Att arbeta i team och tillsammans med en grupp där alla ställer upp för varandra är något du gillar. Förhoppningsvis är du också en ödmjuk och lyhörd varm person som tycker om att göra det lilla extra för andra, oavsett om det gäller kunden eller kollegorna. Inte heller är du rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du är helt rökfri och har gärna körkort.
 
Då vår tjej har flerfunktionshinder blir din roll att vara stöd i allt det dagliga, men du är även en viktig pusselbit när det gäller motorisk, intellektuell och social träning. Arbetet innebär också omvårdande uppgifter som medicinering, omhändertagande vid epileptiska anfall och att vara uppmärksam på allmäntillstånd och dagsform. 
 
Vi vill att du ser detta arbete som långsiktigt och hoppas du ska trivas hos oss!
 
OBS! Ansök redan i dag då urval sker löpande.


Du behöver utdrag ur polisens belastningsregister för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Blanketten hittar du här: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Om God Assistans:
 
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan