Ordinarie personlig assistent samt helgpersonal sökes


God Assistans i Norr söker kvinnliga personliga assistenter som är mellan 20-35 år till vår härliga tjej som är 25 år och bor i Luleå.  Är du positiv, noggrann, lyhörd och ansvarstagande som person så kan detta jobb vara något för dig!

I arbetet ingår att hjälpa till med diverse saker som hör till det vardagliga livet. Kunden är helt kommunikativ och säger till när och vad hon behöver hjälp med.

Vi söker en ordinarie assistent: Tjänstgöringsgrad 70-85 %. Arbetstiden är förlagd från morgon till kväll på vardagar. Du arbetar var tredje helg, där helgpassen varierar mellan dagtid och kvällstid. Beredskapsveckor förekommer vilket innebär att du den veckan är ansvarig att hoppa in vid sjukdom om ingen annan assistent kan. Du kompenseras med en ersättning utöver din lön oavsett om du behöver hoppa in eller inte.

Vi söker helgpersonal: Rullande schema där du jobbar var tredje helg. Helgpassen varierar mellan dagtid och kvällstid.
För att ansöka: Skicka CV och ett personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du skulle passa för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Ansökan