Personlig assistent till 34 årig kille i Spånga

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Hej!
 
Jag är en kille på 34år och är nu på jakt efter fler assistenter till mitt team. Jag bor i min egen lägenhet i Spånga och närhet till buss finns om du skulle föredra att åka kollektivt.

Jag har ett stort intresse för hästar och djur i allmänhet så om du har pälsallergi är detta jobb inget för dig. Ett stort plus är om du är hästintresserad så vi tillsammans kan dela detta intresse men ett krav är att du inte är rädd för i stallet kommer vi att vara tillsammans.
Jag praktiserar även på en brandstation 1ggr/v. På brandstationen håller mina assistenter låg profil men de är i närheten och hjälper mig utföra vissa uppgifter när jag behöver.
Jag är även hemma mycket och behöver då hjälp av dig med mina dagliga rutiner så som planering, städning, matlagning och allt vad det innebär med att ha ett eget hushåll.

Nu söker jag DIG som är en glad och positiv kvinna i åldrarna 30-40 men en bra personlighet väger alltid tyngst. Det är även viktigt för mig att du ser det här jobbet som långsiktigt.
Du behöver vara simkunnig, ha körkort, vara rökfri och prata svenska obehindrat.

Passen är till majoriteten förlagda kl. 9-17 och kl. 17-09 med sovande jour.
Ibland är det dubbelpass och ibland enkelpass.

Deltid ca 50%

Passar detta in på dig, tveka inte att söka ? intervjuer sker löpande!
Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan