Vikarier sökes till en fotbollsintresserad man i Rotebro

En lugn och glad kille söker vikarier som kompletterar min arbetsgrupp.
Jag uppskattar även ett långsiktigt tänk kring din tillgänglighet som vikarie.  

Jag har haft en stroke och kan kommunicera obehindrat, vilket kommer att underlätta ditt arbete. Du är mina armar och ben i de lägen jag behöver det. I jobbet ingår givetvis en del intimhygien, liksom hushållssysslor såsom städning och matlagning. När det gäller mig och mina behov talar jag om när du behövs. Men när det gäller hushållssysslor och dylikt uppskattar jag verkligen att du har ett sinne för att hålla det rent och snyggt. Arbetsplatsen är mitt hem men också eran arbetsmiljö.
Hos mig får du en lugn och trevlig arbetsplats i ett behagligt arbetsklimat med härliga och roliga kollegor.
Det är av vikt att du liksom jag gillar att prata om och titta på sport. Främst fotboll och ishockey

Jag söker dig som är lugn, lojal och är flexibel. Om du är sportintresserad och har humor är ett plus. Du bör vara en kille/man mellan 30 och 60 år och liksom jag uppskatta god mat, musik, film och sport. 
Om du tycker att beskrivningen på den jag eftersöker stämmer överens med dina egenskaper. Ja, då är du varmt välkommen att söka arbete hos mig!
Jobbet är förlagt till både dag och kväll/natt och i natten ingår väntetid där det utgår en lägre ersättning de timmarna, men i gengäld kan du också vila dig när jag inte är i behov av din hjälp.

Du blir anställd av God Assistans som tillämpar individuell lönesättning och är kollektivt anslutna.

Hoppas att vi hörs och ses!

God Assistans
 bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
 

 

Ansökan