Världens viktigaste extrajobb finns på Ekerö!

Härlig personlig assistent sökes!
Vill du arbeta extra under helger och ibland eftermiddagar och kvällar? Vill du få goda lönevillkor, generöst friskvårdsbidrag och utbildning på plats? Vill du ha ett flexibelt arbete där du har inflytande över dina arbetstider?
Och framför allt, vill du göra en meningsfull insats för en annan människa?
 
Då ska du söka den här tjänsten hos vår livsglada tjej på 9 år med flerfunktionshinder!
 
Du blir hennes viktiga stöd i allt det dagliga men du är även högst delaktig när det gäller motorisk, intellektuell och social träning. Arbetet innebär också omvårdande uppgifter som medicinering, omhändertagande vid epileptiska anfall och att vara uppmärksam på allmäntillstånd och dagsform. 
 
Det är jättebra med erfarenhet av barn, vård och omsorg eller funktionsnedsättning men det absolut viktigaste är vem DU är och vad du tar med dig till oss! Vi hoppas du är en nyfiken, engagerad och varm person som gillar att göra det lilla extra för andra.
Dessutom gillar du barn, är anpassningsbar och flexibel!
Du är helt rökfri och har gärna körkort.

Vi ser samarbetet med dig som långsiktigt och hoppas du ska trivas hos oss!

Ansök redan i dag då urval sker löpande.


Du behöver utdrag ur polisens belastningsregister för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Blanketten hittar du här: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Om God Assistans: 
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark har själv en son med flerfunktionshinder. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 Varmt välkommen med din ansökan!             

Ansökan