Vill du jobba i idyllisk skärgårdsmiljö, 30 min från Stureplan?


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vill du bli en del av mitt team?
Nu behöver vi fylla ut vår fantastiska assistentgrupp och söker därför drivna och påhittiga assistenter för ett spännande och viktigt jobb i skärgårdsmiljö, med närhet till kommunikationer och Stockholms city.  Arbetspassen är fördelade dag- och kvällstid, samt helger. Möjlighet till ett antal nattpass (vaken)  i månaden finns. Delar av dagen är dubbel-assistans.
 
Brukaren behöver hjälp med samtliga moment i vardagen, såsom förflyttningar och hygiensituationer, och i dagsläget är hans kommunikativa förmåga begränsad. Ett stort fokus ligger på rehabilitering, i form av fysisk träning och aktiviteter. Vi letar därför efter dig som är nyfiken på rehabilitering och gillar att motivera och engagera de runtomkring dig! Erfarenhet av sond, PEP och CPAP är meriterande, men inget krav!
 
Arbetsplatsen ligger på en centralt belägen skärgårdsö, med SL-båtförbindelse och närhet till tunnelbana. Tillgång till båt- och båtplats finns också, för den som gillar att köra båt!
 
Välkommen till en unik arbetsplats i storslagna omgivningar!
 
Tjänstgöringsgrad 100% samt extra vid behov.
Rekrytering kommer att ske löpande med start omgående.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år.

Ansökan