Vikarie som kan jobba dagtid sökes

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Till vår härliga kund boende i centrala Övertorneå söker vi fler vikarier som kan jobba i första hand men även varierande tider vid behov. Ordinarie assistenter jobbar enligt ett rullande schema som innebär förmiddagar, eftermiddagar och nätter, vissa timmar nattetid är sk jourtimmar.

Vi är ett positivt gäng som samarbetar för kundens bästa och här kommer lite mer information om vår kund:
"Jag är en glad kvinna som bor i egen lägenhet i centrala Övertorneå. Jag tycker om att vara ute på promenad, sitta vid datorn, prata och umgås. Eftersom jag sitter i rullstol behöver jag hjälp i min vardag samt för att komma ut på byn. 
Arbetet hos mig innebär att du jobbar på ett rullande schema i en mycket positiv och trevlig personalgrupp."

Vem är du som söker?  Kvinna mellan 20-60 år. Du behöver vara genuint intresserad av att jobba som personlig assistent och före du tillträder tjänsten får du självklart introduktion. Erfarenhet är ett önskemål men inget krav, personligheten är viktigast. Eftersom jag har god kommunikationsförmåga så kan jag även själv uttrycka hur jag vill ha det. Du bör tycka att det är kul att hitta på aktiviteter tillsammans med mig och vara lugn, flexibel och lojal. Du måste ha mycket goda kunskaper i det svenska språket.

God Assistans har kollektivavtal och vi erbjuder goda anställningsvillkor. Ansök redan idag, urval sker fortlöpande och tillträde omgående!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan