Personlig Assistent sökes till ett barn på Lidingö - 100%

Vi söker en noggrann, ansvarstagande och barnkär assistent med tillträde omgående 100%.

På grund av två kommande mammaledigheter söker vi nu två personliga assistenter till vår fantastiska assistansgrupp.
Vår kund är en 8-årig pojke med flerfunktionsnedsättning och hjärnskada samt epilepsi vilket innebär att han har ett stort hjälpbehov dygnet runt. I arbetsuppgifterna ingår mycket medicinsk omvårdnad enligt ett strukturerat schema men även att ge närhet, träning samt ha många mysiga stunder. 

För att trivas i rollen som assistent bör du vara snabb på att lära dig nya saker, nyfiken och frågvis, effektiv och bra på att hålla tempot uppe. Du har också en god fysik och är rökfri. 
Du talar och förstår svenska flytande och du kan även arbeta efter skriftliga och muntliga instruktioner utan problem. Som person är du flexibel, gillar tydlighet och har god kommunikationsförmåga. 

Har du erfarenhet av inhalationer, hostmaskin, syrgas, slemsug, epilepsi och systematisk andningsgymnastik så är det meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är barnkär, är noggrann och intresserad av omvårdnad. Du bör ha förmågan att arbeta helt självgående men samtidigt har du lätt för att samarbeta med andra personer. Du har god förmåga att ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner. Då det medicinska behovet ibland ökar kan arbetet tidvis innebära ett högt tempo och då krävs en viss stresstålighet samt förmåga att vara flexibel och kunna prioritera. Eftersom vår kund inte har verbalt tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på kroppsspråk och andra signaler för att tolka behov och känslotillstånd. 

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men nummer ett är dina personliga egenskaper och självklart ditt genuina intresse för människor och speciellt barn! 
Ansvar, engagemang och glädje är de nyckelord som vi på God Assistans vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta varje pass. 

Som assistent hos oss får du bland annat löpande utbildning, vidareutveckling i din yrkesroll, generöst friskvårdsbidrag, fördelaktiga villkor via kollektivavtal samt goda lönevillkor!
  
För rätt person är det här jobbet både ansvarsfullt och viktigt, vi hoppas på ett långsiktigt samarbete med dig. Vi vet att det finns många fina stunder mitt i det svåra. Vill du vara med och bidra till att göra vår kunds liv bättre varje dag? 
  
Genomgående introduktion och upplärning kommer att ingå i arbetet, och sker i hemmet. 

Sysselsättningsgrad:  - 100%, Dag/Kväll/Helg/Nätter.
Tillträde omgående!
Från T-centralen till arbetsplatsen tar det 30 min att åka kollektivt.


Intervjuer kommer ske löpande så ansök så fort som möjligt! 
Enligt God Assistans policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få arbeta som 
Personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara lång så beställ registerutdraget omgående. 
Blanketten hittar du på följande webbadress:
 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
  
Om God Assistans: 
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Grundaren av God Assistans, Mikael Nordmark hade själv en son med flerfunktionshinder, han bytte karriär och bestämde sig för att göra något viktigt i 
livet... Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan