Nu söker vi en vikarie vid behov till ett uppdrag i Lund så det är med fördel att du är student.God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
 
Vår kund är en intellektuell och reflekterande kille som fyller 20 år i höst. Han är nyinflyttad till Lund och sedan hösten 2020 läser han på Lunds universitet men studierna är just nu på distans pga covid-19. Som hans assistent kommer du att vara med honom i hemmet men också vara vid hans sida i skolan och på andra aktiviteter utanför hem och skola. Han har ett stort dataintresse så en stor del av hans fritid spenderar han framför datorskärmen. Det är av stor vikt att du som assistent kan ta egna initiativ och underhålla dig själv då det i perioder kan vara stillasittandes.
  
Vår kund har en medfödd muskelsjukdom som gör att han är beroende av sina assistenter för att få sin vardag att fungera. Som hans assistent kommer du att vara behjälplig i moment så som förflyttningar, personlig hygien, hushållsnära sysslor, måltider, transporter och allmän handräckning och stöttning i vardagen. Han är verbal och kan själv berätta vad han behöver hjälp med.  

Det vi söker till hösten är vikarie vid behov och då önskar vi att du kan jobba både dag- och nattpass.
Under nattetid kommer du främst att arbeta med övervakning då vår kund har andningsmask när han sover. För hans säkerhetsskull behöver någon finnas i rummet när han är kopplad till masken. 
Men vi söker även en vikare för en semesterperiod som sträcker sig mellan 31 oktober och 21 november. Under denna period är det dagpass som är förlagd 07,00-19,00/22,30.

I denna rekrytering ser vi gärna såväl tjejer och killar som söker. Du ska vara rökfri och det är ett starkt önskemål att du har körkort. Ibland har vår kund besök av sin familjs två hundar, så du bör inte vara allergisk. För övrigt ser vi gärna att du har huvudet på skaft och att du är en social kameleont som kan passa in i både sociala sammanhang och i hemmets lugna vrå. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: sylvia.w.holmqvist@godassistans.se

Ansökan