15 årig "gamertjej" söker PA som vill jobba 20, 30 alt 60%

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Om du gillar SIMS 4 och är vass på Fortnite är du kanske den vi söker? Är du dessutom hyfsat trevlig som person, drivande, skrattig, gillar barn, film och är fysiskt stark, så har du redan kammat hem flera pluspoäng.
Tjejen som är 15 år, bor i Limhamn och söker just nu efter ännu en person till sitt fantastiska team som idag består av 5 supertrevliga tjejer. Du kommer vara extra muskler när hennes egna inte räcker till och hänga med på shopping på Emporia, resor, bio mm. Eftersom Tilde ser sig själv som en ?gamer? så är det meriterande om du kan ge tips hur man bygger ett riktigt snyggt hus i Sims eller i vart fall vet att Fortnite är ett datorspel (något som härmed är löst). Kan du dessutom sätta upp hennes hår bättre än hennes mamma (inte så svårt), så finns det goda förutsättningar för en anställning.

Vi söker assistenter till två tjänster på 30% alternativt en på 60%. Finns också en mindre tjänst på 20 %. Ett rullande 4 veckors schema där passen är förlagda dag, kväll och vaken natt, både vardagar och helger. Tjänsterna passar speciellt bra för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Vardagar börjar man någon gång mellan 13.45 och 15.00 men slutar 19.30. Helgen jobbar man alltid 09.30-17.30. Natten är mellan 19.30-07.35 eller 19.30-08.00. Det är av vikt att man är flexibel med tiderna men även att kunna jobba extra vid kollegors frånvaro. 

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor, även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och leka. Vi tror att du som söker tjänsten är en tjej på ca 20?35 år som gillar att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som personlig assistent, utan vi lär ut det du behöver kunna.

Vi har kollektivavtal med KFS och erbjuder friskvårdsbidrag. 
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  
  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta nicole.areskoug@godassistans.se

Ansökan