Kvinnlig kund utanför Knivsta söker kvinnliga assistenter


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har en nystartad assistans som vi nu söker en kvinnlig assistent som sommarvikarie med chans till förlängning på deltid.
Här kommer en presentation från kunden:
Jag är en 57-årig kvinna som nu söker personliga assistenter som kan jobba extra som sommarvikarie. Jag bor i ett hus tillsammans med mina djur. För mig handlar allt om personkemi. Därför kräver jag ingen speciell utbildning eller erfarenhet av yrket. Det kommer att ske på plats. Däremot är det viktigt att du har livserfarenhet och inte rädd för nya upplevelser.
 
Jag har en förvärvad hjärnskada efter en olycka vilket medför att jag lätt blir hjärntrött. Jag behöver hjälp med struktur och planering då mitt minne sviktar. Jag behöver både pushas vid behov och även bromsas för att inte ta ut mig. Jag har även svår astma och är mycket allergisk. Du bör ha egenskaper/personlighet som:

  • Ordningssinne
  • Gilla djur och natur
  • God fysik (inte rädd att ta i)
  • Humoristisk
  • Empatisk

Som jag ser det är en personlig assistent både min skugga, vän och min andra hand. Och jag söker dig som är kvinna som är bilburen då jag bor en bit utanför Knivsta.

Känner du att detta är intressant för dig, skicka omgående in din ansökan då intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetstider: Flexibla arbetstider men dock behöver jag hjälp vid tre tillfällen fördelat under en dag.

Varm välkommen med din ansökan!
 

Ansökan