Sommarvikarier sökes till en glad 11-årig tjej på Lidingö.


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 
 
Jag är en snart 12 år tjej som nu söker assistenter på deltid framför allt under sommaren då jag är på sommarstället med familjen. Jag behöver din assistans för att kunna göra allt det roliga, som jag gillar men även för mina grundläggande behov. Som min personliga assistent är du mina armar och ben och gör det möjligt för mig att hitta på saker jag tycker om, som att vara ute, lyssna/spela musik, sjunga och kunna umgås med mina syskon. Jag behöver också assistans när jag ska äta och jag behöver hjälp vid förflyttningar då jag sitter i rullstol.
 
Jag går i skolan på veckodagarna, efter skoldagens slut möter min assistent mig där för att följa mig hem. En vardag ser ut som för alla andra barn i min ålder, vi äter middag, har tid för lite lek, kanske ett bad och sen är det nästan dags att sova. Jag har min assistent tillsammans med mig även på helgen och lediga dagar, då finns det mer tid och utrymme för fritidsaktiviteter. En helg i månaden är jag på korttids och då är mina assistenter lediga. Mina assistenter bestämmer tillsammans med mina föräldrar hur arbetstiderna på helgerna ser ut.
Till sommaren följer assistenten med mig till familjens sommarställe i Stockholms skärgård på helger och lov. Där badar vi, åker båt och umgås med släkt och vänner. Sommarstället ligger i mellanskärgården och nås enkelt med Waxholmsbåt från Stockholm alternativt egen bil. 
 
Om tjänsten:
Du ska ha möjlighet att kunna ta dig till Waxholm då assistansen bedrivs på sommarstället under sommaren. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och som personlig assistent, men detta är inget krav. Vi söker dig som har barnasinnet kvar och är påhittig, som person är du lugn och har båda fötterna på jorden. Du är troligen i åldern 20-35 år tjej/kvinna. Det viktigast är att personkemin stämmer. 
Eftersom arbetet utförs hos/med barn krävs utdrag ur belastningsregistret. Beställ det snarast här:

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 
  
Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande! 
 
Tjänsten: 
Deltid, kvällar samt helger. Vid vissa aktivteter dubbelbemanning. Möjlighet till mer arbete under skollov.

Ansökan