Nu söker vi en personlig assistent till en man i sina bästa år. Det är ett sommarvikariat som till hösten blir en 50% tjänst.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker nu dig som vill arbeta med en av våra kunder i Lund.  Mannen bor i en lägenhet på Öster och det är lätt att ta sig hit med buss, men även parkeringsmöjligheterna är goda (och gratis) om du kommer med bil. Om du cyklar är det ungefär 15 minuter från centrala Lund. 

Kunden i fråga är en medelålders man som har en medfödd muskelsjukdom som heter Beckers muskeldystrofi. Som assistent i detta uppdrag kommer du att bistå med praktisk hjälp så som matlagning, städning, tvätt, handling och liknande. Men du kommer också att vara behjälplig med förflyttningar och allmän handräckning i vardagen. Mannen lever ett aktivt och socialt liv och därför är det önskvärt att du är flexibel i ditt förhållningssätt och i din arbetsroll. Ibland kommer du att följa med i arbetet och då ser vi gärna att du har förmågan att smälta in i olika sammanhang och har en skön känsla för när du är ?med? och när du är en ?fluga? på väggen. 

Vi söker dig som är 30 + och som är pålitliga, ordningsamma och trygga i sig själva. Vi önskar även att du är teknisk, organisatorisk och duktig på att ta instruktioner.
Du behöver var en positiv person och lösningsfokuserad.  
Vi ser gärna att du ser arbetet som relativt långsiktigt och att du kan tänka dig att stanna ett tag. Man eller kvinna kvittar men det är ett krav att du är rökfri.
Tiderna är väldigt varierande och kan vara fm pass till kortare kvälls pass. I detta uppdrag arbetar du på ett färdigt grundschema med god framförhållning om hur du arbetar, men eftersom kunden lever ett aktivt liv är det viktigt att du kan tänka dig en viss flexibilitet kring dina arbetstider om kunden är iväg på speciell tillställning, event eller liknande. 

I detta uppdrag erbjuder vi till en början ett sommarvikariat mellan veckorna 26-29 och 37-40 50%.
Till hösten kan det komma att bli en ledig tjänst på cirka 50%.
Delade turer och korta pass förekommer därför ser vi gärna att du bor i Lund. Oftast 7-11 och, och 21-23. Varannan helg jobbar du 9-12 och sedan 22-24. Det är viktigt att man är flexibel och kan jobba delade turer då det inträffar att man ibland jobbar förmiddag och sedan kväll.

Vi tillämpar löpande urval. Skicka gärna in din ansökan redan idag. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen skicka ett mail till sylvia.w.holmqvist@godassistans.se

Ansökan