Kvinnlig personlig assistent till 10årig tjej - sommar vikarie

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Hej, jag är en 10årig tjej (snart kan ni dock kalla mig för 11åring) som precis blivit beviljad personlig assistans! 
Jag är oerhört glad för det och söker nu min första och kanske andra stjärna samtidigt!

Jag är diagnostiserad med SMA typ 2-3, skolios och en ytterligare muskelsjukdom. 
Tänka och prata är jag en stjärna på!
Som assistent till mig behöver du både vara en person som hjälper mig med förflyttningar, hostningar, rätta till positionen och kläderna i rullstolen, handräckning, hygien, matsituationer osv. Men också en trygg, ansvarstagande person som jag kan vända mig till för stöd och som jag vågar be om hjälp, du vet? nästan som man gör med en bästa kompis!
Jag kan ha svårt att be om hjälp och våga uttrycka hur jag önskar ha det, med dig skulle jag verkligen vilja att vi bygger upp en fin relation där du ger ditt fulla stöd till mig, hjälper mig och peppar mig. 

Jag är ganska tjejig och tycker mycket om smink, fixa håret, hänga med kompisarna, handla m.m. 
Du bör tycka det är roligt att göra sådana aktiviteter ihop med mig så du får gärna också vara lite girly. Det är viktigt att du peppar mig inför de saker jag vill göra så jag känner ditt stöd, jag kan nämligen tycka att vissa situationer är psykiskt superjobbiga och då behöver jag dig extra mycket. 
Som person är jag snäll, empatisk och inkännande. Jag vill aldrig vara till besvär så det är bra om du vet om det, så du inte blir sur eller arg på mig utan har långt tålamod. Att någon blir irriterad tar mycket hårt på mig.
När jag är trygg är jag som en sol som strålar, glad och framåt och öppen.  
När jag känner mig otrygg och är rädd så blir jag väldigt tyst, lågmäld, fåordig och försiktig.

Föräldrarna säger;
Du som blivande assistent, vi vill att vår tjej blir allt mer självständig med hjälp av dig. Vår tjej behöver bemötas med lugn, tålamod och tid för att bygga förtroende till nya personer. Mycket pepp, glada dagar och bekräftelse på att hon är kapabel och stark och att hon faktiskt kan - för hon kan! 

-Vi ser att du är runt 18-32 år gammal. 
-Kan pendla mellan att vara lite barnslig och busig men också vuxen och ansvarstagande.
-Vi vill att du talar svenska obehindrat
-Inte har ont i axlar/rygg
-Att du är flexibel i arbetsuppgifterna då dagarna kan se mycket olika ut. 
-Du ska kunna arbeta både på Lidingö och i Stockholm City då föräldrarna är separerade.

Passar detta in på dig, kan du finnas där fysiskt och psykiskt för en tjejig tjej? Ansök till tjänsten!

Arbetstider:
Mån-fre: 14-19.30
Lördagar eller söndagar: beroende på aktivitet är det ett 8,5h långt pass. 
(Vi vet ej exakt arbetstiderna på en helgdag/vecka. Det kan bli kl 12- 20.30 eller kl. 09- 18.30. Det planerar vi in med framförhållning men vi kan omöjligt veta hur alla lördagar kommer se ut eller vilka aktiviteter som dyker upp för kunden. Därför är det bra om du också kan vara lite flexibel.)
Tjänstegrad: Extra vid behov  

Övrigt: 
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt God Assistans policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen och gärna omgående innan intervju, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan