Personlig assistent på ca 67% till 25-årig kille i JönköpingJag är en aktiv 25 årig kille som behöver förstärka mitt assistentteam.
Jag söker dig som kan arbeta på schemarad med en tjänstgöringsgrad på ca 67%. Arbetspassen är dygnspass med start 11,00 och du slutar 12,30 dagen efter med 7 timmar väntetid (jour) på natten. Sen är det några pass där du jobbar från 11,00-17,30.

I arbetet så följer du mig i min vardag och hjälper mig med sådant som jag inte klarar av själv på grund av muskelsvaghet. 
Jag förflyttar mig med min permobil. 
Då jag har egen bil är det ett krav att du har körkort både för manuell och automatisk bil. 
Då och då åker jag en sväng med bilen, det blir både dagsturer och lite längre resor, så jag hoppas på att du ska kunna vara borta ett par dagar hemifrån. 
Då du kommer väldigt nära mig när du arbetar hos mig är det också ett krav att du är rökfri. 

Under min fritid så tycker jag om att kolla på hockey. Dessutom spelar jag en del datorspel så en fördel är om du delar dessa intressen med mig.
Du kan inte vara hund/kattallergiker eller vara rädd för djur då jag har familjemedlemmar som har hund.
Som du förstår gillar jag att hålla igång och det kan därför bli en hel del sena kvällar.  

Det som är avgörande för att du ska kunna jobba hos mig är att vår personkemi måste fungera och att du pratar obehindrad svenska. Jag gillar personer som har energi men framför allt är positiva och vill har roligt. Arbetet lär du dig genom att gå bredvid mina rutinerade assistenter.

Jag för min egen talan och därför arbetsleder jag själv min vardag och mina sysslor. 
Intervjuer sker fortlöpande och vi kan bestämma oss innan annonstiden gått ut så vänta inte med din ansökan! 
  
Vad är fördelarna med god assistans? 
Kollektivavtal med KFS
Friskvårdsbidrag upp till 4000:-/år 
Tydlig rollfördelning  

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
  
Du behöver visa ett utdrag ur belastnings- och misstankeregistret för att få arbeta hos våra kunder, därför behöver du beställa utdrag innan du får jobba, utdraget beställer du via följande länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ 
  
Har du några frågor om tjänsten kan du vända dig till mina kontaktpersoner på God Assistans: 
Arbetsledare: 
Pernilla, pernilla_berggren87@hotmail.com 
Tina, savolainen.tina@gmail.com 
Kundansvariga: 
Sylvia, sylvia.w.holmqvist@godassistans.se 
Magnus, magnus.ivarsson@godassistans.se

Ansökan