Funkisfamilj på landet söker personlig assistent!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Har Du ett varmt hjärta för barn med det lilla extra? Trivs Du i lantlig miljö med mycket frisk luft? Vill Du vara med och berika en annan människas liv? Då kan detta vara jobbet för Dig!
Nu utökar vi vårt härliga arbetsteam med fler personliga assistenter. Vi söker Dig som har ett genuint intresse att arbeta med människor och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är bra om Du har erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller barnomsorg/skola och gärna relevant utbildning inom arbetsområdet. Finns omvårdnads-/sjukvårdskunskaper så är det meriterande, men inget krav. Som person ser vi gärna att Du är glad, positiv och utåtriktad med förmåga att se möjligheter och kreativa lösningar där kommunikation på olika sätt är en viktig del i arbetet.
Den lilla familjemedlemmen är en glad och snäll tjej med omfattande hjälpbehov för att få vardagen att fungera på bästa sätt. Trots stora utmaningar kan livet vara toppen - fast på ett litet annat sätt. Med nytänk, värme och humor finner man alltid nya vägar.
Tjänsten är ett vik på ca 50% fram till januari 2022, med möjlighet till extrapass och ev förlängning. Innefattar olika typer av arbetspass såsom dag, kväll, vaken natt och helger, men i huvudsak dagtid på vardagar och man ingår i ett arbetsteam. Arbetet är förlagt i hemmet, skolan och vid olika typer av aktiviteter, både i enskilt och i grupp.
Arbetet kräver god fysik och att Du är rökfri. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för arbetet. Hundar finns i hemmet.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning beräknas under juni månad 2021. CV med personliga referenser och utdrag från Polisens belastningsregister kommer att krävas. Rekrytering och arbete anpassas utifrån rådande pandemi enligt FHM:s rekommendationer.
Välkommen med Din ansökan!


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan