Vi söker nu två till assistenter till ett nytt uppdrag i Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Är du en driven och energisk person som älskar att hålla i gång och framförallt älskar djur?
Då har vi en supermysigt jobb till dig!
Brukaren är en ung kvinna med utvecklingsstörning och epilepsi. Dom största intressena är djur av alla dess slag och gärna hundpromenader. TV-spel är bra om du har koll på också.
Du som söker ska tala god svenska, gärna ha erfarenhet av vård och epilepsi men inte ett krav. Du bör gilla friluftsliv och uteaktivitet. Du som söker ska ha ett gott ordningssinne, klara att hantera stressiga situationer och även vara påhittig och nyfiken. Du ska se möjligheter och inte svårigheter. Du får inte vara allergisk mot djur då brukarens arbete innefattar kontakt med djur. Ålder på dig som söker spelar ingen roll utan det viktigaste är att du klickar med brukaren och ser detta som ett långsiktigt arbete. Schemat är förlagt med dygnspass 08-08 och innefattar vardag,helg,kväll samt 6 timmar journatt. Tjänsterna är på 90% samt 45%. Du som söker ska inneha B-körkort för manuell växellåda. Ansökan sker endast via mail.

Ansökan