Nu söker ytterligare två personliga assistenter till vårt team.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Rubrik

Vi söker personliga assistenter till en glad liten kille på 6 år som bor i Alingsås, vi söker dig som kan arbeta vid behov, vid ordinarie personals frånvaro. När man är behovsanställd så är det av yttersta vikt att man är flexibel som person, man bör kunna hoppa in och arbeta med kort varsel, men även kunna ta inbokade pass längre fram.

Om kunden: 
Kunden behöver hjälp med allt gällande sin dagliga livsföring.

Kvalifikationer/önskemål om assistent: 
Som assistent hos vår kund är det av vikt att du innehar körkort, då familjen bor i en villa med lång väg till bussförbindelser är detta en nödvändighet. Vi ser både manliga och kvinnliga sökanden, gärna erfarenhet av arbetet som personlig assistent. Viktigt är att du är en ansvarskännande person. 

Om tjänsten: 
Vid behovsanställning kan du få arbeta väldigt varierande varje månad, upp till 100%, arbetstiderna ligger fördelade på dag, kväll, natt och helg.
Rekryteringsansvarig:
Tanja Malmqvist   031-300 07 05
tanja.malmqvist@godassistans.se

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan