Vi söker en glad och pedagogiskt lagd assistent till vår underbara pojke på 14 år

En av våra fantastiska assistenter ska bli mamma och nu söker vi söker dig som vill arbeta tillsammans med en glad och pigg pojke på snart 13 år som älskar lek och bus!
Det är ett föräldravikariat på allra minst ett år om ca 50-80% (möjlighet till mer under sommaren och vid högtider och lov).
Vår pojke har en utvecklingsstörning och autism.
I arbetet ska du som assistent stötta honom i att delta i aktiviteter och vara med honom och hans familj i och utanför hemmet. Han älskar människor och har en stor portion humor. Övriga intressen är bad, ridning och sitta och läsa böcker. Han går obehindrat men behöver viss stödhjälp med matning, på-och avklädning samt hygien.

Du som söker tjänsten ska vara engagerad och intresserad av människor. Du är pedagogiskt lagd och uppfinningsrik och ser lek med sång, klapp och bus som viktiga verktyg i jobbet. Du behöver vara utrustad med tålamod och bör ha god fysik. Du är pigg och alert och tar egna initiativ för att hjälpa pojken att upptäcka världen. 
Du bör inte vara pälsallergiker eller vara rädd för hästar. Plus om du har hästvana sedan tidigare eller håller på med hästar på fritiden. Dock inget krav.

Du som söker tjänsten får gärna kunna och vilja följa med familjen till Västkusten 2 veckor i sommar. Det brukar bli en härlig vistelse både för familjen och assistenten som följer med. Traktamente utgår givetvis för tiden du är bortrest.
Meriterande är om du kan stödtecken och har körkort eller har tidigare erfarenhet av barn med funktionsnedsättning, dock är erfarenhet av barn, egna eller yngre syskon, ett krav.

Arbetstiderna är främst förlagda till eftermiddag/kväll vardagar samt överenskommen tid varannan helg ca. Tjänsten är på minst 50%, men upp till 80%
Vid resa är arbetstiderna annorlunda och man har möjlighet att jobba långa pass om önskvärt.
Familjen bor ca 2 min från en av blå linjens tunnelbanestationer på gränsen mellan Solna/Sundbyberg, så det är smidigt att åka kollektivt.

Blir du kontaktad för en intervju är det en god idé att på en gång  beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister eftersom du eventuellt kommer att jobba med minderårig. Detta brukar ta ca 2 veckor och det är bra om det hinner komma på plats innan eventuell jobbstart. 
Det är gratis att beställa på nedanstående länk:


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/Som anställd hos God Assistans blir du en del i vårt team där vi arbetar tillsammans för ett bättre liv och större frihet för alla.
Vi är givetvis kollektivt anslutna och erbjuder våra assistenter ett generöst friskvårdsbidrag och goda möjligheter att genom utbildningar och föreläsningar få lov att utvecklas i din roll som personlig assistent. 

God Assistans
 bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Ansökan