Personlig assistent, föräldravikariat 80 % utanför Oskarshamn

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Uppdraget är i Fårbo, Oskarshamns kommun, hos en ensamstående man i 45-årsåldern. Han bor i villa och lever ett aktivt liv med flera intressen dit han bland annat tar sig i sin egen bil tillsammans med sin assistent. Han är funktionsnedsatt på grund av en muskelsjukdom och behöver hjälp med sin dagliga livsföring, förflyttningar, hygien, personlig omsorg och hemmets skötsel.
 

Kvalifikationer/önskemål om assistent
Vi söker dig som är kvinna i åldern 25-50 år. Du har körkort B och känner dig trygg i trafiken. Du är vaccinerad mot Covid-19.

Om tjänsten
Vi söker nu en personlig assistent till en föräldravikariat på 80 % med start omgående för arbete året ut.

Passen är förlagda kl 8-23 på rullande schema, 2-3 pass per vecka, var tredje helg.  

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av assistansjobb men det är inget krav då vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha en stor portion humor, vara empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa. 

Övrigt
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan, vi tittar fortlöpande på CV och tjänsten kan tillsättas innan annonstidens slut. 

Har du frågor som maila johanna.andersson@godassistans.se

Ansökan