Vikarie till 28-årig kvinna i Kristianstad


Personlig assistent till 28 årig kvinna i Kristianstad, du ska kunna hoppa in som vikarie när min ordinarie personal är sjuka eller lediga i sommar och med fortsättning till hösten när min ordinarie personal är borta. Tjänsten är alltså inte schemalagd utan inhopp vid behov. 
  
Vi söker nu en person till kvinnlig kund i Kristianstad. Du som söker ska själv vara kvinna, gärna i åldern 20-40 år, gärna studerande eller söker en extra inkomst i månaden. 

Jag har ett fyra veckors rullande schema och hos mig jobbar man antingen 07.30-17.00, 17.00-07.30, med jour 23.00-07.30, på helgerna jobbar man dygn 10.00-10.00. 

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Mina intressen är, mitt jobb, min familj, umgås med vänner, gå på bio och allmänt ha kul! 

Jag bor i Kristianstad med sambo och katt, har assistans nästan dygnet runt med väntetid på natten i 8,5 timmar.  Du är mina armar och ben vid de tillfällen jag behöver din hjälp. Jag talar för mig själv och tar mig fram på egen hand i min permobil. 

Om dig: Jag ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent, är flexibel, bor i Kristianstad, kan hoppa in med kort varsel och kunskap om ryggmärgsbråck är ett plus. 

För mer info kontakta Madde som är arbetsledare i gruppen via mail till: madeleinenilsson.0515@gmail.com

Urval sker fortlöpande så avvakta inte ansökningstiden med att skicka in din ansökan då vi kan komma att tillsätta tjänsten innan annonstidens slut.

Ansökan