Personlig assistent tillsvidare 68 %

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se  
  
Är du min nya assistent?
  
Jag är en äldre kvinna som nu letar efter en nya assistent till mitt team. Jag bor i Figeholm i villa tillsammans med min make.  Jag är funktionsnedsatt sedan många år då jag haft en stroke och är halvsidesförlamad. Jag har stora kommunikationssvårigheter och har svårt att förmedla mig själv. Jag har därför en assistent hos mig under hela dygnet, aktiv tid. För mig är det viktigt med ett tryggt bemötande, i en positiv anda som inkluderar skoj och motivering framåt. Jag har en ganska tydlig bild av hur jag vill ha saker så det är viktigt att man är lyhörd för min åsikt och min integritet även om jag inte kan prata själv. Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig. 

KÄNNER DU IGEN DIG? 
Jag söker dig som är kvinna mellan 30-60 år. Du är helt rökfri. Du behöver B-körkort då det är svårt att ta sig till och från jobbet med allmäna kommunikationer. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det är viktigare att du har en sund och trygg inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet. Jag söker en assistent som har hög närvaro på jobbet, som är flexibel och som trivs i ett team där man jobbar tillsammans mot uppsatta mål.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER 
Jag söker dig som kan jobba varierade arbetstider alla dagar i veckan på ett rullande 4-veckorsschema. Tjänsten ska tillsättas i slutet av maj. Du ingår i ett team med flera assistenter. 

Tjänsten är på cirka 68%. 
Arbetspassen är fördelade: 
Vecka 1: Mån 07.15-15.15, Tis 14.00-22.00, Fre 14.00-22.00, Lör 07.00-22.00, Sön 07.00-22.00
Vecka 2: Ons 07.15-15.15, Tor 14.00-22.00
Vecka 3: Tor 07.15-15.15, Fre 07.15-14.30
Vecka 3: Ons 14.00-22.00, Tor 14.00-22.00, Fre 14.00-22.00

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, avtalsenliga semestervillkor och ett branschens bästa och högsta friskvårdsbidrag på 4000 kr. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
På God Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Förbered dig gärna genom att beställa ett i god tid redan när du söker tjänsten om du inte har ett sedan tidigare.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde omgående. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan annonstidens utgång. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2021-05-15
För frågor kontakta Johanna på johanna.andersson@godassistans.se

Ansökan