Nu söker vi personal till en 15 årig glad Kille på Hammarö inför sommaren

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Nu söker vi kvinnliga vikarier mellan 25-40 år till en glad kille på 15 år bosatt på Hammarö. Vi söker dig som vill jobba under sommaren mellan V.24 - V.31. Inskolning kommer att börja omgående för den som blir erbjuden tjänsten. Stora möjligheter till fortsatt anställning på schema finns. 

Rollen kräver att du ska jobba utifrån uppsatta rutiner och bidra till ett positivt och gott arbetsklimat. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där alla jobbar mot samma mål, att tillsammans stödja, utveckla och aktivera kunden.

Vi ser att du som söker är ansvarsfull, har ordningssinne, är punktlig och har hög arbetsmoral. Vi söker någon som är ärlig, trygg, lugn och stabil i sitt sätt att vara. Vi jobbar hela tiden med utveckling och det är vi som är runt om kunden som bidrar med att hjälpa till för att nå utveckling. Erfarenhet inom autism är meriterande men inte avgörande. 

Arbetstider är varierande med både förmiddag/eftermiddag/kvällspass med sovande jour mellan kl. 00.00 - 07.00.  

I rollen ingår det att hjälpa till med:
 
 
kommunikation
planera och följa med på aktiviteter promenader
( ex. åka båt, bada i pool, gå på stan, besöka mariebergsskogen ) 
Social träning
av- och påklädnad
Personlig hygien
viss matlagning
viss städning och tvätt
 
Du måste:
 
ha körkort
vara rökfri
ha god kunskap i det svenska språket

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan