sommarvikariat på 75% till 12 årig pojke i Dalby.

Vem är jag?
Jag är en 12-årig pojke med omfattande flerfunktionshinder och återkommande dagliga epilepsianfall, vilket innebär ett totalt hjälpbehov. Mina intressen är bland annat, cykling, skidåkning, bad, ridning, musik, promenader, gunga. Allt med hjälp av dig! Arbetet är omväxlande och innebär allt från att vara mig behjälplig med hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk träning, medicinering, matning, lek och bus, kommunikation och att vara länken i möte med andra. Min dagsform varierar på grund av hälsoskäl. Bra dagar vill jag vara aktiv och då är det ditt jobb att se till att jag får ut så mycket som möjligt av min dag. Sämre dagar krävs att du är en trygg och omhändertagande person

Vem är du?
Nu söker jag dig som är intresserad av att bli ett bra team tillsammans med mig, min familj och mina assistenter. Du bör vara en inkännande person med empatisk förmåga som kan växla över till att vara en kompis att busa med. Du är stabil och trygg i dig själv, du är en ansvarsfull person som både kan följa rutiner och ta egna initiativ. God fysisk form är ett måste och du måste kunna sitta på golvet för lek och träning. Du är en social person med god energi som trivs både med att arbeta ensam med mig och att följa med på familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Jag och min familj gillar att resa så att kunna följa med på resa 1-2 veckor om året är också ett krav.  

Denna tjänst är på 75% och är förlagd på dygnets alla timmar. Det börjar som ett sommarvik och kommer fortsätta som vikarie till hösten så det är viktigt att du ser jobbet långsiktigt.
Tillträde omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan.  Körkort ett önskemål

Vad får du? 

Ett roligt och stimulerande jobb 
marknadsmässig timlön enligt ök 
Kollektivavtal 
Utbildning 
Ett roligt jobb med mig och min assistansgrupp 
Timlön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.  

Vid frågor kontakta: magnus.ivarsson@godassistans.se eller kim.hedlund@godassistans.se  

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: 
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan