sommarvikarie sökes till datorintresserad kille i Höllviken

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vår kund är en intellektuell och reflekterande kille som är 19 år och som bor i Höllviken med sin familj. Som hans assistent kommer du att vara med honom i hemmet men också vara vid hans sida i skolan och på andra aktiviteter utanför hem och skola. Det kan förekomma resor i tjänsten men med god framförhållning. Vår kund är datorintresserad och en stor del av sin fritid spenderar han gärna framför datorskärmen. 
  
Vår kund har en medfödd muskelsjukdom som gör att han är beroende av sina assistenter för att få sin vardag att fungera. Som hans assistent kommer du att vara behjälplig i moment så som förflyttningar, personlig hygien, hushållsnära sysslor, måltider, transporter och allmän handräckning och stöttning i vardagen. Vår kund är verbal och kan själv berätta vad han behöver hjälp med.  
 
Tjänsten är som sommarvikarie och det förekommer varierande arbetstider under hela dygnt mån-sön. det ingår nattarbete och då är det under övervakning då han har andningsmask. Tjänstgöringsgraden presenteras så fort all planerig inför sommaren är klar.  
  
I denna rekrytering ser vi gärna såväl tjejer och killar som söker. Du ska vara rökfri och det är ett starkt önskemål att du har körkort, då du kan köra kunden till aktiviteter i familjens bil. Familjen har 2 hundar, så du bör inte vara allergisk. För övrigt ser vi gärna att du har huvudet på skaft och att du är en social kameleont som kan passa in i både sociala sammanhang och i hemmets lugna vrå. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
  
God Assistans erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och individuell lönesättning. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 
  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: kim.hedlund@godassistans.se

Ansökan