Flexibelt extrajobb som personlig assistent till 14-årig kille i Västerås

Kolla här! Här har du nämligen världens viktigaste jobb! Är DU den vi letar efter?  
 
DU är en förutsättning för att vår kille ska få ett självständigt och aktivt liv. Du blir hans armar, ben och har ansvar för hans grundläggande dagliga omvårdnad. Du behöver vara i hans närvaro hela tiden och se till att han mår bra på alla sätt och vis!
 
Arbetsuppgifter
Vår kille är social, aktiv och har olika aktiviteter varje vecka där du kommer delta. Assistansen sker där han för tillfället befinner sig! Man arbetar två och två all vaken tid, i skolan arbetar man tillsammans med personalen på plats. Assistans under natten är vaken sådan. Ibland åker familjen på semester och då har du möjlighet att följa med på resan och göra den så bra som möjligt för vår kille!
Ett mycket viktigt krav för all personal är att aktivt hjälpa vår kille med alternativ kommunikation (TAKK, Widgit go och signaler) samt ge honom förutsättningar att kunna förmedla vad han vill och inte vill. Här behöver du ha en vilja att lära dig hans sätt att kommunicera.
 
Dina blivande jobbarkompisar
Vi är ett härligt team på 13-15 personliga assistenter i dagsläget. Vi upplever oss som en sammansvetsad grupp där lojalitet, engagemang, ansvar och glädje är viktiga egenskaper för alla individer i gruppen. Vi har två duktiga arbetsledare med övergripande ansvarsområden som t.ex. schemaläggning, personalrangering och förmedling av information.
 
Vem är du då?
Vi söker dig som är empatisk och har förmågan att sätta dig in i vår killes livssituation. Viktiga egenskaper är att du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor samt att du är tydlig och rak i din kommunikation. En viktig förutsättning för arbetet är att du lär dig rutiner och kommunikation samt att kunna läsa av vår killes signaler och behov. Vi värdesätter att du kan variera mellan bus, lek, tålamod och kan bjuda på sig själv. Du behöver vara fysiskt rörlig då arbetet kräver full rörlighet och styrka. Det är viktigt att ha känsla för integritet då arbetet sker i en familjs hem vilket innebär att man behöver samarbeta med både föräldrar och syskon. Vår kille har många kvinnliga assistenter och vill därför gärna ha fler manliga assistenter.
 
Detta är ett måste!
Vi har en rökfri arbetsplats pga. allergi och arbetet kräver körkort B för manuell bil då vår kille är aktiv och gärna åker bil. Det är också ett krav att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Vår kille
Har en härlig känsla för humor, tycker om att skratta och charmar sin omgivning. Han hittar gärna på aktiviteter som att bada varma bad, gå på bio, hänga med sina kompisar, lyssna på musik och ljudböcker och annat som förgyller livet för honom.
Vår kille har väldigt sparsam funktion i kroppen och har även en intellektuell funktionsnedsättning. Han tar sig fram i rullstol och använder sig även av ett gäng andra hjälpmedel. Vi behöver omge honom med människor som kan läsa av hans olika önskningar och sinnesstämningar i hans alternativa sätt att kommunicera. Vi söker därför dig som ser en stor positiv utmaning i att vara en möjliggörare för honom så att han kan leva ett så självständigt liv som möjligt och där hans rätt att välja själv tas tillvara.
 
Välkommen med en ansökan som gör oss nyfikna på just DIG!

Vi söker en personlig assistent för timanställning. Vi behöver dig som kan vara flexibel och hoppa in med kort varsel vid t.ex. sjukdom samt även för vakanta pass på helger.
 
När?

Start under februari efter överenskommelse, men intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu! Vi ser gärna att den timvikarie vi anställer nu också ska kunna arbeta i sommar under ordinarie personals semester.


Enligt God Assistans policy skall du ha ett utdrag ur belastningsregistret för att få arbeta som personlig assistent hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför registerutdraget omgående.
Blanketten hittar du på följande webbadress: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om God Assistans:
God Assistans bedriver assistansverksamhet över hela landet sedan 2012. Vi värnar om våra assistenter, arbetar aktivt för att de ska trivas hos oss och erbjuder goda lönevillkor, kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag och utbildningar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan