Vikarie vid behov och sommarvikarie sökes till datorintresserad kille i Höllviken


Vår kund är en intellektuell och reflekterande kille som är 19 år och som bor i Höllviken med sin familj. Som hans assistent kommer du att vara med honom i hemmet men också vara vid hans sida i skolan och på andra aktiviteter utanför hem och skola. Det kan förekomma resor i tjänsten men med god framförhållning. Vår kund är datorintresserad och en stor del av sin fritid spenderar han gärna framför datorskärmen. 
  
Vår kund har en medfödd muskelsjukdom som gör att han är beroende av sina assistenter för att få sin vardag att fungera. Som hans assistent kommer du att vara behjälplig i moment så som förflyttningar, personlig hygien, hushållsnära sysslor, måltider, transporter och allmän handräckning och stöttning i vardagen. Vår kund är verbal och kan själv berätta vad han behöver hjälp med.  
 
Tjänsten är som sommarvikarie och det förekommer varierande arbetstider under hela dygnt mån-sön. det ingår nattarbete och då är det under övervakning då han har andningsmask. 
  
I denna rekrytering ser vi gärna såväl tjejer och killar som söker. Du ska vara rökfri och det är ett starkt önskemål att du har körkort, då du kan köra kunden till och från skolan och andra aktiviteter i familjens bil. Familjen har 2 hundar, så du bör inte vara allergisk. För övrigt ser vi gärna att du har huvudet på skaft och att du är en social kameleont som kan passa in i både sociala sammanhang och i hemmets lugna vrå. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
  
God Assistans erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och individuell lönesättning. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 
  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: kim.hedlund@godassistans.se

Ansökan