Nu söker vi en härlig assistent till vårt team.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Assistent sökes till kille. Intermittent anställning med chans till fast anställning på 100% 

Kille på 7 år söker assistent i hemmet, bor tillsammans med sin familj i Lidköping

Kvalifikationer/önskemål om assistent: 
Som assistent ser vi helst en person som är pålitlig, trygg i sig själv, samt har erfarenhet av arbete med barn.
Du bör vara självgående men samtidigt kunna respektera och följa direktiv från arbetsledare. Gillar du att sjunga och spela musik? då är detta arbetet för dig, då kunden gärna lyssnar och aktiveras med hjälp av musik. Kunden har en funktionsvariation som påverkar hans fysiska funktion där du som assistent är behjälplig i alla delar i hans vardag, så som sondmatning, personlig hygien, påklädning och vid matsituationer. Du är även hans hjälpande hand i de aktiviteter han deltar i. Som assistent till den här killen är det viktigt att man kan samverka med både föräldrar, andra assistenter och t ex skola och arbetsgivare.

Om tjänsten:
80-100% man arbetar olika pass, som t ex 7:00-12:00, 7:00-17:00 samt vissa kvällar fram till 20:00, även helger.
Tillträde omgående. Intervjuer hålls löpande genom rekryteringsprocessen, dels telefonintervju men också en fysisk träff med arbetsledaren innan man skolas in.
Om ni söker tjänsten skall ni begära ett utdrag ut belastningsregistret för arbete på HVB-hem, gör gärna detta snarast då det tar tid att få detta hemskickat.
Körkort är en merit.

Kontaktuppgifter till ansvarig rekryterare:
Tanja.malmqvist@godassistans.se
031-300 07 05 

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan