Personlig Assistent Sökes till 22-årig Juridikstuderande kille - Örebro

Jag är en 22-årig kille som kommer att flytta till Örebro för att studera och söker därför nya personliga assistenter. Vill du jobba i omväxlande miljöer och med ett arbete som skapar mervärde så är det här jobbet du söker!
 
Sedan några år tillbaka är jag politiskt aktiv och idag är jag kommunpolitiker i Stockholms stadshus på fritiden. Tidigare har jag jobbat som politisk tjänsteman inom så väl en medelstor svensk kommun som på riksnivå. Nu kommer jag börja studera juridik i Örebro och det innebär också en flytt till staden. 
 
Med anledning av muskelsvaghet har jag personlig assistans sedan många år tillbaka och som assistent åt mig får man jobba med en bred variation av arbetsuppgifter. Du behöver vara beredd att assistera i samband med dusch, toalettbesök, av- och påklädning, matning, matlagning, mediciner, användning av andningshjälpmedel, förflyttningar och andra former av fysiskt stöd.
 
Arbetet innehåller däremot inget kognitivt eller socialt stöd och det innebär att du behöver vara bra på att sysselsätta dig på egen hand eftersom arbetet ofta innebär långa stunder av väntetid. Därav är det också en fördel om du är beredd på att ha ett jobb som inte innebär någon stor social interaktion. Eftersom jag reser mycket och kommer pendla mellan två olika städer är det också en fördel om du är flexibel med arbetstider och är beredd på att någon gång ibland resa i Sverige eller utomlands (alla resekostnader betalas av bolaget). Eftersom jag kommer bo i egen lägenhet behöver du vara ansvarstagande som person och du måste kunna tala flytande svenska. 
 
Alla personer mellan 23-35 år är välkomna med sin ansökan. Du behöver ingen särskild utbildning, utan rekryteringen sker enbart utifrån personlig lämplighet. Körkort är meriterande men inget krav.
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Ansökan