Nu söker vi en till assistent till våran djurintresserade tjej!


Vi söker nu fler assistenter till våran djurälskande tjej! 
Är du en person som gillar att vara ute i naturen, träffa alla möjliga djur och vill jobba extra hos oss så har vi ett extrajobb för dig! 
Vi söker nu för kunds räkning fler tjejer till vårat dreamteam i Lycksele. Du som söker ska vara en person som gillar att ta ansvar, ha ett gott ordningssinne, hitta på aktiviteter, ha lätt för struktur och följa rutiner på hur dagarna ser ut. Kunden bor i egen lägenhet med sina assistenter. 
Det är viktigt att du förutom bör gilla djur är också att du är kunnig på TV-spel. Du får gärna ha erfarenhet av vården sen tidigare. Du måste kunna tala god svenska för att kommunikation är väldigt viktigt.
Tjänsten är på ca 90% med journatt. 
Vi ser framemot din Ansökan och hoppas att du passar med vår kund. 
Krav på b-körkort då kunden har egen bil. Rekrytering sker löpande.

Är du intresserad? Skicka in ditt CVGod Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Kvalifikationer/önskemål om assistent: (Utgå från eventuell kravprofil. Försök att inte vara för detaljerad i annonsen, det finns risk att potentiell kandidat känner sig underkvalificerad och väljer att inte söka. Det är bättre att KA gör den gallringen. Var tydlig med vilka kvalifikationer som är absoluta krav, ex. körkort eller tillgång till bil, och vilka kvalifikationer som är önskvärda/meriterande. 

Om tjänsten: Ange sysselsättningsgrad, tider på dygnet, tillträde, kontaktuppgifter till ansvarig rekryterare etc. 


Ansökan