Stark, pålitlig och glad manlig assistent sökes på runt 50% omgående

Hej! 

Jag är en levnadsglad man med MS som bor med min familj och en schäfer samt katter i Lindesberg. Vi är ett litet och gott team och behöver nu en till person på deltid i och med utökat beslut med fler timmar. 
Jag behöver en del hjälp i min vardag, med förflyttningar, av- och påklädning, viss intimhygien och de vardagssysslor som hör hemmet till, exempelvis städning, matlagning, etc.  

Jag tycker om bilar, musik, resor och god mat och ser det som ett stort plus om du har liknande intressen. 
Krav för tjänsten är körkort och god körvana. Tillgång till egen bil är givetvis ett plus då det är enklare att ta sig till oss med bil. 
Det är meriterande om du jobbat som assistent tidigare, men inget krav, allt går att lära sig. 
Jag blir glad om du kan svänga ihop en god lunch eller middag. 

Jag och min familj tycker om att resa några gånger om året, både i Sverige och utomlands och har du möjlighet att följa med och ser resan som en bonus samt är en positiv och glad reskamrat vill vi gärna att du följer med. Vi brukar ha riktigt skoj på våra resor!
Du är framåt och har ett starkt driv och vill hellre hitta på saker än att ligga på soffan. 
Du inspirerar och tar egna initiativ. Jag uppskattar och förutsätter att du själv har förmågan att ta tag i saker som är självklara i ett hem.  
Jag är lång och rejält byggd, så en del tunga lyft kommer oundvikligen att förekomma i jobbet (dock är det mycket teknik), men vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag så alla förutsättningar finns för att hålla sig stark. Det är viktigt att du har en god fysik och är stark. 

Du kan inte vara päls allergiker, då vi ju har katter och en hund.
Att rasta hunden är en del av ditt jobb, så det är toppen om du gillar hundar och kanske har viss hundvana. Vår hund är "vaktig", men otroligt snäll och glad.
Pga arbetets natur och min egen längd och vikt bör du som söker åtminstone vara 175 cm lång för att förflyttningarna ska fungera smidigt för oss båda.
Sist men absolut inte minst måste givetvis vår personkemi stämma.
Jag erbjuder en trivsam och lugn arbetsplats med högt i tak och inflytande över hur våra dagar ihop spenderas. Vi planerar och gör saker tillsammans och det är viktigt att vi har trevligt ihop.  

Varmt välkommen med din ansökan!

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

God Assistans
 bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Ansökan