Kille som är personlig assistent sökes.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nuVill du bidra till att göra skillnad på riktigt i någon annans liv?

Är du en engagerad, lekfull, lite påhittig och kreativ yngre man som gärna vill hjälpa en ung kille i hans vardag?

Vi söker just nu en aktiv och engagerad yngre man som gillar att spela spel och hitta på bus och som samtidigt kan bistå en tonårskille med hjälp på ett ansvarstagande vis.

Många av de moment som ingår i arbetet är självklara saker i livet, såsom mat, personlig hygien, fritidsaktiviteter och omvårdnad. Minst lika viktigt är det också att bara vara en god medmänniska och på ett respektfullt sätt finnas i närheten för att bistå vid andra situationer som kan uppstå. Det är viktigt att du är lyhörd på hans uttryck samtidigt som du ska uppmuntra och motivera honom till rörelse och aktivitet.

Hemmet är väl anpassat med hjälpmedel, men en god fysik är viktig då man inte kan anpassa allt i arbetsmiljön efter behovet av assistans. 

Dina personliga egenskaper är din viktigaste kompetens men om du utöver dessa har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar eller inom vårdyrke är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av lättare förståndshandikapp och/eller rörelsehinder är det till din fördel. 

Du är en empatisk person som känner både ansvar och stolthet i ditt arbete. Då arbetsplatsen är i någon annans hem förstår du vikten av att respektera familjens integritet och att ta hänsyn till sekretess. Du är rökfri och talar och skriver svenska obehindrat. 

Killen bor tillsammans med sina föräldrar och sin äldre bror. På dagtid är han i skolan och får hjälp av skolans personal. Dina arbetstider är därför förlagda på eftermiddagar, kvällar, nätter (sovande jour) och helger. Vid skollov utförs assistans även dagtid.

Att vara tonåring och vilja frigöra sig är svårt när man är i behov av assistans. Med kontinuitet över tid och stabilitet kan du bidra mycket till hans utveckling och mognad. Det är därför av yttersta vikt att du ser detta som ett långsiktigt åtagande.Övrigt: 
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf

Ansökan