Flicka på 15 år söker personlig assistent som vill göra skillnad

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
 
Jag är en busig och glad tjej på 15 år . Jag bor med min mamma och bror  i Boliden. På min fritid så gillar jag att se film, vara ute på promenad och åka och bada en gång per vecka.
För att jag ska få möjligheten till detta så måste jag ha ett bra team av assistenter runt mig. Just nu behöver jag en tillökning i gänget.
 
Arbetet innebär att du jobbar dagtid, kvällstid, helger och nätter varann vecka. Inskolning sker vid anställning.

Vem är du som söker? 25-50 år. Du behöver vara genuint intresserad av att jobba som personlig assistent. Erfarenhet av barn med funktionshinder är ett plus men desto större vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Kunna ta egna initiativ, samt hjälpa mig att utvecklas i min kommunikation. Du bör tycka att det är kul att hitta på aktiviteter tillsammans med mig. Lugn, flexibilitet och lojalitet ser jag och min familj också som otroligt viktiga egenskaper. Det är en merit om man gått undersköterskeutbildning eller barn- och fritidsprogrammet.
 
God Assistans har kollektivavtal, vi erbjuder goda anställningsvillkor och generösa friskvårdsförmåner. Ansöka redan idag, urval sker löpande.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett "PM 442.9  LSS - Belastningsregistret"  finner du här:  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Ansökan