70% tjänst till kille i Dalby


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
 
Vi söker nu en ny person till mitt team, tjänsten är på 70% och schemat är ett fyra veckors rullande schema enligt följande:
Vecka 1: onsdag 21-07, torsdag 22-07, fre 22-08
Vecka 2: onsdag 21-07, torsdag 22-07, söndag 08-16
Vecka 3: tisdag 22-07, onsdag 21-07, lördag 08-16
Vecka 4: tisdag 22-07, onsdag 21-07, torsdag 22-07


Vem är jag?

 
Jag är en kille på 12 år som bor i Dalby tillsammans med mina föräldrar och lillasyster. Jag trivs med fartfyllda aktiviteter som cykling, skidåkning, ridning, snabba promenader, hoppa studsmatta och att gunga. Dessutom gillar jag att bada, åka på utflykter och lyssna på musik. På vardagar går jag på träningsskola i Lund. För att kunna göra detta behöver jag hjälp av en personlig assistent eftersom jag har en CP-skada med omfattande flerfunktionshinder, utvecklingspåverkan och dagliga epilepsianfall. Jag är rullstolsburen och behöver din hjälp med allt i min vardag från aktiviteter till mat, förflyttning, medicin, kommunikation och hygien.
Under natten behöver jag tillsyn av en vaken person främst på grund av mina epilepsianfall. Nattassistenten är även behjälplig med morgonrutiner, medicinering, mat, förflyttningar osv så att jag blir klar och kommer iväg till skolan. 
  

Vem är du?
Nu söker jag dig som är intresserad av att bli ett bra team tillsammans med mig, min familj och mina assistenter. Du bör vara en inkännande person med empatisk förmåga som kan växla över till att vara en kompis att busa med. Du är stabil och trygg i dig själv, du är en ansvarsfull person som både kan följa rutiner och ta egna initiativ. God fysisk  form är ett måste.  Arbetet innebär vissa lyft.  Du är en social person med god energi som trivs både med att arbeta ensam med mig och att följa med på familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Assistansen utförs där jag befinner mig. Jag och min familj gillar att resa så att kunna följa med på resa 1-2 veckor om året är också ett krav.  Som person bör du vara flexibel då tjänsten innebär arbetspass både natt och dagtid och inom gruppen hoppar man in för varandra vid sjukdom och semester.

Vad får du? 

Ett roligt och stimulerande jobb och ett glatt välkomnande varje gång du kommer till jobbet
Fast anställning på mitt assistansbolag, god assistans www.godassistans.semarknadsmässig timlön enligt ök 
Kollektivavtal 
Friskvårdsbidrag 4000:- / år 
Utbildning 
Ett roligt jobb med mig och min assistansgrupp 

Timlön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.  

Tillträde: Omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan.  
Körkort ett starkt önskemål.   

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Ansökan