Glad 21-årig kille söker assistent på 50-80% - Järna

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Jag letar efter dig som kan hjälpa mej att vara en självständig ung vuxen. Du ska främst vara en mjuk, snäll, ansvarsfull och inkännande person. Det är viktigt att du är trygg i dig själv.

Jag önskar att du som söker i övrigt:

  • Är kille, mellan 20-40 år
  • Kan teckenspråk eller är villig att lära dig teckenspråk
  • Stort plus om du har kunskaper inom lågaffektivt bemötande/alt har jobbat med det tidigare.
Krav: Körkort och tillgång till bil


Stämmer ovanstående in på dig så fortsätt gärna läs min annons! 

Jag behöver en glad, pigg och strukturerad person som hjälper mig att hålla ordning på min dag och min struktur och även är min röda tråd och mitt minne. Jag vill att du är en aktiv person och att du har mycket humor.
Du ska ha en positiv och glad energi när du jobbar med mig, för då mår jag som bäst.
När jag känner att du är glad och har roligt blir jag trygg och mår bra. 

Lite om mig

Jag är en glad och positiv kille på 21 år som just tagit studenten. Jag har autism, språkstörning och Downs Syndrom. Jag kommunicerar främst med teckenspråk.

Jag mår bra av att ha koll på min dag och mitt schema. 
Jag vill veta vad som skall hända framöver och jag behöver din hjälp att få den kontrollen. 
Jag tycker om att vara aktiv och spelar gärna fotboll, hoppar studsmatta eller klyver/staplar ved till exempel. Jag tycker om att vara utomhus och lyssnar gärna på musik och ser på youtube. 
Jag bor med min pappa en bit ut på landet utanför Järna och ibland bor jag hos min mamma i Strängnäs. Jag trivs väldigt bra utanför storstan där det inte är så mycket stress. 

Du är i alla lägen mitt stöd och även då jag behöver lite egen-tid och vill vara för mej själv är det viktigt att du finns i närheten och ser och hör det som jag ser och hör. 
Du behöver hjälpa mej med matsituationer och hygien och alla olika situationer genom dagen. 


Lite om tjänsten

Arbetspassen är förlagda till dag, kväll och helg.
Jobbar du med mig får du en glad och trevlig arbetsplats med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du får en individuellt tillämpad lön och ett generöst friskvårdsbidrag.  


Jag ser mycket fram emot din ansökan!


  God Assistans
 bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Ansökan