Levnadsglad man runt 70 i centrala Västerås söker en glad och trygg kvinnlig vikarie

Jag är en levnadsglad man runt 70 och har personlig assistans dygnet runt. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med mycket i mitt dagliga liv. Jag bor i centrala Västerås och det finns goda kommunikationer med buss och bra parkeringsmöjlighet för dig som har bil.
Jag har ett guldgäng idag, men vi behöver förstärkning med en duktig och trygg vikarie som kan hoppa in och jobba vid behov.
Det finns alla möjligheter att jobba mycket för den som vill och även god chans till fast schema på sikt om det visar sig fungera bra mellan oss. 


Jobbtiderna är förlagda till dag/eftermiddag/kväll och vaken - såväl som sovande natt. Stort plus om du är öppen för att jobba vilka pass som helst, oavsett om det är vaken natt/sovande natt eller dagpass. Är du flexibel och kan jobba blandade pass oavsett tid på dygnet ser vi givetvis till att du får ett fint flyt i schemat om en fast schemarad blir aktuell för dig. 

Mina önskemål kring dig som söker tjänsten;

·       Utbildad undersköterska eller vårdbiträde 
·       Vana vid trakeostomi 
·       Vana vid Vivo 50 
·     Flexibilitet

Du som får jobbet erbjuds:

·       En trevlig och glad arbetsmiljö där vi har högt i tak och värnar om varandras trivsel 
·       Ett generöst friskvårdsbidrag så att du kan ta hand om dig själv och må bra i syfte att vara långsiktig i ditt arbete 
·       Möjlighet till att gå utbildningar i syfte att utvecklas i din roll som personlig assistent 

Intervjuer sker löpande och anställning sker omgående. Vi kontaktar dig om du blir intressant för en personlig intervju.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!  

God Assistans
 bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

 

Ansökan