Assistent till pojke i Södra Sandby 70%


Då en av mina assistenter ska börja studera i höst så söker jag nu en engagerad assistent på 70% till mitt assistansteam som består av ytterligare 2 assistenter. 

Jag är en grabb på 9 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. 
  
Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela playstation/switch, experimentera, spela Minecraft, leka i trädgården, baka, dinosaurier m.m. Som min assistent arbetar du där jag befinner mig, vilket oftast är hemma hos mig eller i skolan (jag har anpassad skolgång). 
  
Att arbeta med mig kräver stort engagemang och nyfikenhet. Vi har tillsammans intensiva dagar men väldigt kul ihop. För min utvecklings skull så vill jag att du behärskar svenska språket obehindrat i både skrift och tal. Du behöver ha körkort då du kör familjens bil när du och jag ska någonstans. 
  
Tjänsten är en på 70% och du arbetar på ett rullande 4 veckors schema där man jobbar antingen dygn, där du börjar 08.00 och slutar 08.00 dagen efter med jour 8 timmar på natten, eller dagpass 08.00-17.00. Vi ser gärna att du kan börja din intoduktion i juli eller augusti. 
Har du några frågor så kan du maila kim.hedlund@godassistans.se

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på 4000:- per år.  

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan