Glad man i Virsbo söker vikarie med humor, skinn på näsan och glimten i ögat


Jag är en levnadsglad man i Virsbo på rätt sida 50-strecket som behöver en vikarie till mitt lilla gäng.
En av mina assistenter är sjukskriven och därför behöver jag en vikarie som vill och kan jobba en del, framförallt i sommar. Arbetspassen är förlagda dagtid (ca 9-16) vardag och helg.
Jag är rullstolsburen och din främsta uppgift är att vara min förlängda arm i mitt vardagsliv.
Sommartid har jag vanligtvis fullt upp med att vara på marknader och loppisar och sälja mina varor, men eftersom det råder speciella tider nu får jag lov att hitta på annat. Fiske t.ex. är kul och avkopplande.
Jag har rätt så nyligen flyttat till Virsbo och det skulle så klart vara en stor fördel om du också bor där, men självklart går det även bra om du bor i t.ex. Surahammar eller annan ort i närheten.

Du som söker jobbet;

Du bör vara glad, ha skinn på näsan och äga en stor dos humor som du gärna använder dig av i jobbet.

Körkort är ett krav och det underlättar om du även har tillgång till bil.

Du kan inte vara pälsallergiker eftersom jag har katt.

Flexibilitet måste vara en av dina främsta egenskaper.

Har du idéer och tankar kring roliga grejer vi kan hitta på är förslag och tips alltid välkomna, jag är öppen för det mesta!

Jobbar du hos mig som personlig assistent får du;

En arbetsplats där vi ger och tar, värnar mycket om vårt lilla team och har roligt på arbetet.

Varierande arbetsdagar då jag har mycket olika intressen. Jag gillar att vara ute och hitta på saker, men har även flera projekt på gång hemma som du givetvis hjälper till med och deltar i.

En arbetsgivare som självklart följer kollektivavtalet och erbjuder en generös friskvårdspeng, även för dig som är vikare.


Välkommen med din ansökan, jag hoppas att vi ses!


God Assistans
bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

 

Ansökan