Personlig assistent till Fårbo


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: 
www.godassistans.se

Uppdraget är i Fårbo, Oskarshamns kommun, hos en ensamstående man i 45-årsåldern. Han bor i villa, har egen bil och brukar ta sig ut på aktiviteter tillsammans med sin assistent. Han lever ett aktivt liv med flera intressen. Då han är rullstolsburen på grund av en muskelsjukdom och behöver han hjälp med sin dagliga livsföring, hygien, personlig omsorg och hemmets skötsel och har assistans all sin vakna tid.

Kvalifikationer/önskemål om assistent
Vi söker dig som är kvinna i åldern 25-50 år. Du har körkort B. Du är en person med mycket humor och nära till skratt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av assistansjobb men det är inget krav då vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara lugn, empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa. 

Om tjänsten
Tjänsten är ett längre vikariat på 80 % med start i mitten/slutet av juni, vikariatet sträcker sig över sommaren 2021 med en omfattning på 80 %.

Passen är förlagda kl 8-23 på rullande schema, 2-3 pass per vecka, var tredje helg. 

Övrigt
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan, vi tittar fortlöpande på CV och tjänsten kan tillsättas innan annonstidens slut. 

Har du frågor som maila johanna.andersson@godassistans.se

Ansökan