Sommarvikarie till pojke sökes omgående!

Jag söker dig som omgående vill börja arbeta som timvikarie (på schema) hos mig. Under juni och juli kommer det främst att röra sig om vaken natt och i augusti så kommer det främst att röra sig om dagtid så det är viktigt att du är öppen för både och. 

Vem är jag?

Jag är en 11 årig pojke som bor tillsammans med min mamma, pappa och min lillasyster i Dalby. Jag har omfattande flerfunktionshinder och återkommande dagliga epilepsianfall, vilket innebär ett totalt hjälpbehov. Mina intresse är bland annat, cykling, skidåkning, bad, ridning, musik, promenader, gunga. Allt med hjälp av dig! Arbetet är omväxlande och innebär allt från att vara mig behjälplig med hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk träning, medicinering, matning, lek och bus, kommunikation och att vara länken i möte med andra. På natten är du i min direkta närhet och finns tillgänglig om jag skulle behöva dig. Du hjälper mig också med uppstigning på morgonen och gör mig redo för skolan. Hos mig arbetar du från klockan 22-07 och på helgen 22-08 om du jobbar natt. När du jobbar dag rör det sig ofta om pass mellan 7.00-16.30 eller 16.30-22 men det förekommer lite variation på dessa passen. Vikariatet är på cirka 70 %.

Vem är du?
Nu söker jag dig som är intresserad av att bli ett bra team tillsammans med mig, min familj och mina assistenter. Du är stabil, inkännande, och trygg i dig själv. Därtill är du en ansvarsfull person som både kan följa rutiner och ta egna initiativ. Du är en social person med god energi som trivs både med att arbeta ensam med mig och att följa med på familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Vill du fortsätta jobba hos mig i höst finns goda möjligheter till att arbeta extra hos mig även då. 

Har du erfarenhet av att jobba inom vården eller med barn med funktionsvariationer är det ett stort plus. 


Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan.  
Vid frågor angående vikariatet är du välkommen att kontakta Nicole.Areskoug@godassistans.se eller Kim.Hedlund@godassistans.se

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan