Kvinnlig assistent sökes till snart 15- årig tjej i Västerås!Nu söker vi en empatisk, ansvarsfull och engagerad assistent till vår snart 15-åriga glada kund.
Hos oss blir du en värdefull och uppskattad medlem i gänget!

 
Tjänsten är ett vikariat88 % mellan augusti 2020 och juni 2021. Tillträde i början av augusti 2020.  
Arbetet består av vaken natt men även enstaka dag- och kvällspass förekommer, enligt fast schema.
 
Vår kund har en flerfunktionsnedsättning och du som assistent finns där för att underlätta och hjälpa till med det mesta i vardagen, allt ifrån kommunikation, förflyttning, lek och bus, medicinering, måltider via knapp, personlig hygien och träning.
 
Viktiga egenskaper som du har är att du är lyhörd, lugn och har god samarbetsförmåga. Du är snus- och rökfri, har körkort och tycker om pälsdjur då familjen har hundar. Vi ser gärna att du är en glad person som är initiativrik och social. Vi hoppas på att du tycker om aktiviteter och att vara utomhus, då familjen gillar att vara ute mycket oavsett årstid.
 
Erfarenhet av vård och omsorg i någon form är meriterande, men det viktigaste är din härliga personlighet och din vilja att alltid vara ditt bästa jag på jobbet!
 
Du kommer få all nödvändig introduktion och upplärning.
 
Lön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas.

Eftersom arbetet utförs hos/med barn krävs utdrag ur belastningsregistret. Beställ det snarast här:

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
 
Vill du vara med och göra skillnad för en annan människa?
Skicka då in din ansökan snarast, intervjuer sker löpande!

 


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Ansökan