Personliga assistenter sökes!


Är du intresserad av att hjälpa till och arbeta antingen under en längre tid eller bara lite extra under tiden som Coronaviruset sprids runt om i världen? 

Många av våra kunder tillhör riskgruppen för detta virus och vi behöver hjälp av medmänniskor med stort hjärta, ett flexibelt förhållningssätt och som brinner för att hjälpa andra.

Som personlig assistent arbetar man med att skapa förutsättningar för våra kunder att leva sitt liv som alla andra. Det handlar vanligtvis om att vara behjälplig med behov så som personlig hygien, förflyttningar, matlagning, tillsyn eller medicinering men du kan också vara ett stöd på många olika vis genom att exempelvis hjälpa till med att handla mat, hämta mediciner på apoteket m.m. 

Erfarenhet är inte ett krav i detta läge men det är bra att du tydligt i din ansökan beskriver de erfarenheter du har i arbete med människor.
Har du däremot erfarenhet inom assistans, korttidsverksamhet, boende, daglig verksamhet eller liknande så är det oerhört tacksamt om du kan skriva vilka funktionsnedsättningar du har kännedom om samt behov och hjälpmedel du arbetat med så får vi bättre förutsättningar att matcha kund och assistent. 

Vi tar tacksamt emot din presentation/cv/personliga brev! 


Varma hälsningar, Kundansvariga på kontoren i Stockholm och Norrköping
God assistans har kollektivavtal och erbjuder goda anställningsvilkor.

Vi vill att samtliga uppvisar belastningutdrag vid anställning: Blankett finner du här: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Ansökan